Direktlänk till inlägg 17 augusti 2008

Utmanad

Av Tony Johansson - 17 augusti 2008 18:13

Johan har utmanat mig. Här kommer svaren:


Regler:
Posta reglerna först.
Svara på alla frågor.
Skicka vidare utmaningen till sex andra bloggare.
När du postat dina svar, berätta för den som utmanade dig.


Fem saker som finns på din Att-göra-lista (idag).
1. Gå och köpa tvättmedel
2. Tvätta
3. Läsa handlingar så jag kan stötta Losmanskan som ska till Tallin
4. Skriva kommentarer kring Losmanskans handlingar

5. Ringa modren


Vad gjorde du för tio år sedan?

Stod och skruvade ihop en vingmutterskonstruerad valstuga tillsammans med Pär S på Stora Torget i Borås. Hade tagit sen semester (som vanligt), och kampanjade som bäst inför september månads val, tillsammans med Ellie och Tobias som toppade riksdagslistan, och Britta som tillsammans med mig var toppkandidatpå regionlistan. Någonstans mitt i alltsammans passade jag på att fylla 23 år också. Kalaset hölls i sommarstugan, där det bjöds på grillat och hemgjord tårta.

Ställen du bott på?

Borås kommun, Bollebygds kommun, Melleruds kommun.


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

1. Ge bort en femtedel i varsin portion till Individuell Människohjälp, Radiohjälpen och Röda korset.

2. Investera en femtedel till projekt för en grön omställning av livsmedelsproduktionen, förmodligen genom stöd till lokala entreprenörer.

3. Investera i och starta upp en ny varuhuskedja med huvudkontor och första varuhusetablering i Borås. Kedjan ska ha ekologisk/solidarisk inriktning och måttliga avkastningsmål. Som chefsekonom för varuhuskedjan rekryterar jag Bo- Lennart.

4. Starta en mindre förlagsverksamhet för nya, innovativa författare, fotografer och bildkonstnärer att ge ut sina alster vid.

5. Se till så att den närmsta släktens finanser tryggas, och bjuda allesammans på en årlig tågchartersemster till medelhavet.


Jag utmanar Madeleine Johansson, Jane Johansson, Peter Källqvist, Göran LarssonTom Andersson och Linnea Haglund att svara på frågorna.
 
 
Madeleine

Madeleine

17 augusti 2008 21:03

Mina svar finns nu att läsa på min blogg, med vem ska man skicka till alla har ju redan fått den?=D

http://maddisan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

zune

25 augusti 2008 13:26

Tallinn heter det! Tallin med ett n var (fast med kyrilliska bokstäver) den sovjetiska ockupationsmaktens sätt att stava stadens namn... och dem tar du väl inte parti för?

 
Ingen bild

Tony

27 augusti 2008 16:51

Säger du det Zune, tänk det hade jag ingen aning om. Tack för tipset. Efter en snabb sökning på Google kan jag konstatera att det är fler än jag som skrivit fel genom åren, däribland flera reseföretag och färjebolag. Hoppas du orkar rätta alla som skriver fel, för det verkar vara nästan 50/50 som väljer att stava med ett eller två "n". Lycke till.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tony Johansson - 16 april 2010 08:37

Islandska RUV, motsvarigheten till svenska SVT, rapporterar grundligt om utbrottet i Eyjafjallajökli, eller Eyjafjällsjökeln. Det finns också tecken på att Katla är på väg att vakna, vilket snarare brukar vara regel än undantag efter Eyafjällsjökelns...

Av Tony Johansson - 12 april 2010 23:54

I dag har jag sett kort från systerdotterns mage. Däruti växer en lillsnoddas sig stark och det är förstås en liten triangel (eftersom dess mor var en vinkel). Mycket bensprattel enligt både barnmorska och systerdottern.   Så nu förbereder jag mi...

Av Tony Johansson - 5 april 2010 23:18

Ibland låter det som att vissa politiker, också inom mitt parti, tar opinionsmätningar och dylikt på lite för stort allvar. Alla vill tillhöra en vinnare och ingen vill vara impopulär. Därför tolkar MP just nu mätningarna som ytterst tillförlitliga, ...

Av Tony Johansson - 1 april 2010 00:34

Dags för lite påskledighet. Tänker tillbringa helgen i stugan tillsammans med nära och kära. I nästa vecka är det full fart igen, med bl.a. studiebesök, Regionstyrelsemöte och ett par träffar i Stockholm. Funderar även på en sväng till Uppsala, men d...

Av Tony Johansson - 30 mars 2010 00:09

Dagarna är fulla av göromål och när det är så, så är det rejält skönt att koppla av med något helt annat än politik framåt småtimmarna. I kväll har jag därför suttit och totat ihop en liten vaggvisa i speldoseformat för trötta själar: http://...

Presentation

Omröstning

Vilket humorgäng är roligast av följande?
 Knäpp Upp
 Hasse & Tage
 Nöjesmassakern
 Helt Apropå
 Lorry/Yrrol
 Reuter & Skoog
 Detta har hänt
 Kvarteret Skatan
 Hipp hipp
 Solsidan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Träna glosor med Ovido